Beste rotbotstofzuiger die kan zuigen en dweilen

Beste rotbotstofzuiger die kan zuigen en dweilen

Beste rotbotstofzuiger die kan zuigen en dweilen

 

Wat is de beste robotstofzuiger met dweilfunctie? Want wanneer je thuiskomt van een dag werken, wil je niet alleen dat de  vloer gezogen is maar ook gedweild. De beste robotstofzuiger heeft een laadstation, maar kun je ook bedienen met een applicatie. Bijvoorbeeld vanaf de bank via jouw telefoon of tablet. Maar wat zijn de voordelen van een stofzuiger en dweil in 1? En wat zijn de beste robot stofzuigers met dweil van dit moment?

 

Wat zijn de voordelen van een robot stofzuiger met ingebouwde dweilfunctie?

 

Een robotstofzuiger met een ingebouwd dweilsysteem heeft veel voordelen. Zoals tijdsbesparing en een hygiënisch schone vloer op elk moment van de dag. Zeker als je huisdieren hebt is een automatische stofzuiger met dweil een aanrader. Omdat vuil direct door het apparaat wordt gedetecteerd en opgeruimd, voorkom je hardnekkige vlekken die de levensduur van jouw laminaat, pvc of plavuizen kunnen aantasten. De vloer wordt dagelijks gereinigd waardoor de wekelijkse dweilbeurt met de hand veel makkelijker en sneller gaat.

 

Stofzuiger en dweil in 1 kopen: dit zijn de belangrijkste specificaties

 

Als je een robotstofzuiger met app en dweilfunctie wilt kopen, is het goed om te weten wat de belangrijkste specificaties zijn. Zoals de accuduur, de inhoud van het waterreservoir en de aanwezigheid van een detectiesysteem voor de ondergrond. Zo weet je namelijk zeker dat de robotstofzuiger met dweil niet per ongeluk jouw dure tapijt of kleed nat maakt.

Belangrijke kenmerken om op te letten als je de beste robotstofzuiger met dweil wilt kopen:

 

 • Energieverbruik
 • Navigatie
 • Geheugenfunctie
 • Batterijcapaciteit
 • Wasbaarheid van de dweil
 • Bediening via een applicatie
 • Ondergrond detectie
 • Inhoud waterreservoir

 

De robotstofzuigers uit het goedkope segment missen vaak cruciale functies. Zoals een ingebouwde navigatie bijvoorbeeld. Daardoor onthoudt de robot niet waar hij gebleven was nadat hij is teruggekeerd na het station. Misschien om de batterij op te laden of om het stofreservoir te legen. Daardoor kan het gebeuren dat sommige stukken tweemaal worden gezogen en gedweild, terwijl andere punten waar ook vuil ligt, worden overgeslagen.

 

Ook verbruiken goedkope robotstofzuigers van mindere kwaliteit vaak meer energie. Dat betekent dat de accu vaker moet worden opgeladen waardoor de gebruikstijd afneemt. Vaak zijn deze apparaten niet te bedienen met een applicatie en wordt het stofreservoir niet automatisch geleegd en gereinigd door het laadstation van de robotstofzuiger met dweil.

 

Dit is de top 3 beste robot stofzuigers met dweil in één

 

 1. FYSK X9 robotstofzuiger met dweilfunctie

 

Deze stofzuiger en dweil in één heeft een stijlvol design en is daarnaast ook nog eens bijzonder krachtig. De robotstofzuiger met dweil kun je volledig instellen en bedienen via een applicatie. Het apparaat keert automatisch terug naar het laadstation als de accu leeg raakt. De stofzuiger rijdt moeiteloos over verhogingen tot 2 cm en heeft een ingebouwd navigatiesysteem met een laser. Daardoor wordt jouw vloer grondig én tot in detail gezogen en gedweild. Daarnaast heeft de stofzuiger een gebruiksduur tot wel 120 minuten.

 

Gebruikstijd     : 120 minuten                         Systematische route  : Ja

Oplaadtijd       : 240 minuten                         Inhoud reservoir         : 1000 ml

Geluidsniveau : 60 dB                                    Te bedienen met app : Ja

 

 1. Neabot robot stofzuiger met geintegreerde dweilfunctie

 

De Neabot stofzuiger en dweil in één is een plaatje om te zien en laat jouw vloer stralend schoon achter. Deze stofzuiger en dweil in 1 heeft een bijzonder ruim waterreservoir van 2,8 liter. Door de innovatieve navigatie pakt de robotstofzuiger met dweilfunctie elk verborgen hoekje mee. Nadat de taken zijn afgerond keert de robot vanzelf terug naar het station. Het reservoir waarin de stof wordt opgevangen wordt automatisch geleegd. Deze Neabot robotstofzuiger maakt tot 120 minuten achtereen schoon, zonder dat je hoeft op te laden. 

 

Gebruikstijd     : 120 minuten                         Systematische route  : Ja

Oplaadtijd       : 240 minuten                         Inhoud reservoir         : 2800 ml

Geluidsniveau : 65 dB                                    Te bedienen met app : Ja

 

 1. Onson robotstofzuiger met ingebouwde dweil en zelfreinigend station

 

Wil jij thuiskomen in een gestofzuigd en gedweild huis? Dan is deze Onson robot stofzuiger met dweil en zelfreinigend station jouw beste vriend. Deze robot met app kun je ook bedienen met je smartphone. Bijvoorbeeld via Alexa voice control. Omdat hij de dweil ook kan verwarmen, kan deze slimme robotstofzuiger jouw vloeren nog grondiger reinigen.

 

Daarnaast is de robot voorzien van een ingebouwd navigatiesysteem waardoor de stofzuiger zich perfect door jouw woning manoeuvreert zonder een ruimte over te slaan. Als de batterij van 120 minuten leeg raakt, keert het apparaat terug naar het station waarna de reservoirs automatisch worden geleegd. Het waterreservoir voor de dweil heeft een inhoud van 4 liter.

 

Gebruikstijd     : 120 minuten                         Systematische route  : Ja

Oplaadtijd       : 240 minuten                         Inhoud reservoir         : 4000 ml

Geluidsniveau : 65 dB                                    Te bedienen met app : Ja

 

 1. Neakasa N3 automatische stofzuiger met dweil en reinigingsstation

 

Wil jij geen overtollige tijd kwijt zijn aan het schoonhouden van de vloeren in huis? De Neakasa robotstofzuiger met dweilfunctie neemt je deze zorg uit handen. De robot is te gebruiken met een app op je smartphone, maar je kunt hem ook bedienen via je stem.

 

Bijvoorbeeld met Alexa of Google Assistant. Deze luxe robotstofzuiger en dweil in 1 keert terug naar zijn station als de batterij leeg raakt. Door de ingebouwde navigatie onthoudt de robot waar hij was gebleven en zal zijn taak daarom na het opladen vervolgen. Het stofreservoir wordt automatisch geleegd als deze vol zit. Je kunt zogenaamde no-go zones instellen via de applicatie, maar ook een tijdvak voor stofzuigen en dweilen instellen.

 

Gebruikstijd     : 320 minuten                         Systematische route  : Ja

Oplaadtijd       : 180 minuten                         Inhoud reservoir         : 2500 ml

Geluidsniveau : 65 dB                                    Te bedienen met app : Ja

Terug naar blog