Neakasa power scrubb stofzuiger

Waarom kiezen voor een draadloze nat-en-droog stofzuiger? (Neakasa)

Draadloze steelstofzuiger voor natte en droge vloerreiniging

 

Een draadloze steelstofzuiger die zowel nat als droog kan reinigen? Ja, deze wet & dry stofzuigers maken de dagelijkse huishoudelijke taken een stuk makkelijker en leuker. Dweilen en stofzuigen? Dan kan nu met één krachtige stofzuiger die je draadloos kunt gebruiken. Hieronder lees je 3 goede redenen om een nat en droogstofzuiger te kopen.

 

Waarom kiezen voor een draadloze nat-en-droog stofzuiger?

 

Op sommige dagen heb je géén zin of tijd om je huis te moeten stofzuigen en te dweilen. Maar, de plicht roept als je de woonkamer binnenstapt en om je heen kijkt. Onder de bank zie je een flinke stofophoping, het tapijt in de woonkamer bevat flink wat kruimels van de snacks van de kinderen en de hond loopt parmantig door de keuken met modderige poten.

 

Op deze dagen heb je behoefte aan goede huishoudelijke apparatuur waarmee het uitvoeren van de taken niet alleen sneller, maar ook makkelijker én grondig gebeurt.

Met een draadloze nat en droog steelstofzuiger kun je stofzuiger en dweilen in één handeling. Bijvoorbeeld met de krachtige en veelzijdige Neakasa Powerscrub II.

 

Deze veelzijdige steelstofzuigers kun je gebruiken voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Zoals het opzuigen van droog stof of het opdweilen van vloeistof of het verwijderen van vlekken en kringen. Ze zijn een perfecte aanvulling op gezinnen met huisdieren die nog niet zindelijk zijn, of voor een gezin met jonge kinderen.

 

De beste draadloze droog- en nat stofzuigers zijn voorzien van een krachtig zuigsysteem, in combinatie met een sproeifunctie en krachtige borstelrollen. Daarnaast kun je ze gebruiken voor verschillende vloeren. Zoals tapijt en tegels, maar ook voor laminaat en houten vloeren. De beste steelstofzuigers met zuig- en dweilfunctie hebben een oplaadbare batterij en een ruime vuilcontainer die eenvoudig te legen is. Maar waarom zou je kiezen voor een wet & dry steelstofzuiger? Wij hebben de meest praktische voordelen alvast op een rij gezet.

 

Voordelen van een steelstofzuiger met zuig- en dweilsysteem

 

  1. Hoge zuigkracht

 

Dweilen vereist soms best wat fysieke inspanning. Een alles-in-één stofzuiger kan zowel nat als droog opzuigen, maar ook dweilen. Nat vuil en droog vuil worden moeiteloos opgezogen, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Als je een woning hebt met verschillende vloeroppervlakken, kun je het beste kiezen voor een nat en droogstofzuiger die geschikt is voor alle soorten vloeren. zoals bijvoorbeeld zachte en harde vloerbedekkers.

 

Door de hoge zuigkracht van een draadloze steelstofzuiger met droog en dweilfunctie, kun je ook makkelijk tapijten en vloerkleden reinigen. Tapijten reinigen kan een lastige klus zijn. De stof en de allergenen hebben de neiging om in de zachte vezels van het tapijt te dringen. Met een krachtige alles-in-één stofzuiger weet je zeker dat je je tapijt hygiënisch reinigt.

 

  1. Nooit meer apart stofzuigen en dweilen

 

Dweilen kun je vanaf nu van je takenlijst afhalen. Dat is fijn, want dweilen met een emmer en een losse dweil is nou eenmaal een tijdrovende en zware huishoudelijke taak. Met een 2-in-1 robot steelstofzuiger, zoals de Neakasa Powerscrub 2, kun je natte vlekken en hardnekkig vuil aanpakken zonder dat je aan de slag hoeft met een emmer en een dweil.

Deze draadloze nat- en droog steelstofzuiger is krachtig en voorzien van een dubbele functie. Je kunt dweilen, schrobben en stofzuigen. Daardoor heb je altijd schone vloeren.

 

  1. Eenvoudig in gebruik

 

Draadloze stof- en waterzuigers zijn ook nog eens heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Omdat ze geen snoer hebben maar een krachtige accu, beschikt je altijd over de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Jij hoeft je ook geen zorgen te maken over een stopcontact in de buurt. Door het design is een wet & dry steelstofzuiger makkelijk te manoeuvreren. Daarnaast hebben ze geen stofzakken maar een makkelijk te legen vuilcontainer met een ruime inhoud. Deze vangen het vuil op terwijl jij de vloer reinigt. Door het slanke design nemen deze steelstofzuigers ook veel minder opslagruimte in beslag.

 

De beste draadloze nat en droog steelstofzuiger van dit moment

 

De Neakasa Powerscrub II is één van de beste nat en droog stofzuigers van dit moment. De steelstofzuiger kun je gebruiken op alle soorten ondergronden. Zelfs op vloerbedekking en tapijt. Daarnaast heeft de stofzuiger een krachtige batterij. Je bent dus niet meer afhankelijk van een stopcontact. De Powerscrub II is geschikt voor zuigen, maar ook voor dweilen en schrobben. Met de sprayfunctie verwijder je eenvoudig vieze kringen of vlekken op de vloer.

 

Het reservoir is makkelijk te legen en zorgt ervoor dat het vuil efficiënt wordt opgevangen. 

De Powerscrub II van Neakasa heeft zelfs een zelfreinigingsfunctie. Daarmee kun je vuil en haren van huisdieren eenvoudig uit de rol en uit de dweil laten verwijderen. Vanaf nu hoef je niet meer aan de slag met een emmer en een mop of een dweil. Dat bespaart je niet alleen heel veel tijd tijdens het schoonmaken van je woning, maar bespaart ook ruimte in de kast. Daarnaast ben je altijd zeker van een hygiënisch schone leefruimte voor optimaal comfort.

Terug naar blog