Robotstofzuiger met app

Robot stofzuiger met een app

Robot stofzuiger met een app? Dit zijn de voordelen

Een robot stofzuiger met een app zorgt ervoor dat je zelf minder omkijken hebt naar jouw huishoudelijke taken. Via een applicatie op jouw smartphone of tablet, kun je een robot stofzuiger eenvoudig aansturen. De beste robotstofzuigers brengen jouw woning in kaart en weten precies waar ze welke ruimte kunnen vinden. Aansturen doe je eenvoudig via de app.

Een slimme stofzuiger is zakloos te gebruiken. Ze kunnen zuigen maar soms ook dweilen. Daarnaast onthouden ze hun route. Dat is makkelijk, zeker als ze terug moeten naar het laadstation om de batterij op te laden of de vuilcontainer te legen. Wat zijn de voordelen van een robot stofzuiger met een app en wat zijn de beste robotstofzuigers van dit moment?

Een robotstofzuiger met een applicatie op je telefoon

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen. In de woonkamer van je vriendin of in de winkel. Robotstofzuigers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ze houden onze vloeren vrij van vuil. Zoals zand, stof en haren van bijvoorbeeld honden of katten. De beste robotstofzuigers met een app hebben ook een dweilfunctie. Daardoor blijft jouw huis hygiënisch schoon en houd je meer tijd over om te besteden aan leuke dingen of je gezin.

De beste en meest geavanceerde robot stofzuigers kun je bedienen met een app. Bijvoorbeeld in combinatie met Google Assistant of Alexa. Je kunt de stofzuiger dus ook eenvoudig aansturen als je niet thuis bent. Ook over het legen van de vuilcontainer hoef je je geen zorgen te maken. De beste robotstofzuigers met een app doen dat automatisch.

Een slimme stofzuiger robot via wifi

Het is niet moeilijk om een robotstofzuiger te programmeren. Zeker niet als je kiest voor een slimme zuig- en dweilrobot met een applicatie. De beste robots worden geleverd met een oplaadstation. Dit is de plek waar de stofzuiger naar terugkeert als de accu moet worden opgeladen of als het vuilreservoir moet worden geleegd. Voordat je de robotstofzuiger met een app kunt programmeren, moet je deze eerst verbinden met je wifi-thuisnetwerk.

Dat kun je eenvoudig doen via de applicatie die je op je tablet of smartphone installeert. In de app kun je vervolgens een schoonmaakschema maken, de voortgang van de slimme stofzuiger volgen en de ruimtes van je woning beheren. In de app kun je tevens het accupercentage bekijken. Daarnaast sturen sommige robot stofzuigers met een app een notificatie naar je telefoon als de opvangbak van het laadstation geleegd moet worden.

De voordelen van robotstofzuigers met app en dweilfunctie

● Reinigt terwijl je weg bent: heb je een drukke baan maar wil je toch thuiskomen in een schoon huis? Een robotstofzuiger kun je activeren via de app. Op je werk, maar natuurlijk ook tijdens je vakantie of onderweg. Over obstakels hoef je je geen zorgen te maken. De beste robotstofzuigers zijn voorzien van een detectiesysteem. Obstakels, zoals hondenmanden en vloerkleden, worden vermeden. De robot blijft zijn werk doen.

● Tijdbesparend: stofzuigen en dweilen is een noodzakelijk kwaad. Toch besteed je jouw tijd het liefst aan andere dingen. Een robotstofzuiger met een app neemt je deze taken uit handen. Daarnaast hoef je minder vaak handmatig te stofzuigen of te dweilen. Deze slimme stofzuigers zorgen er altijd voor dat jouw vloeren netjes worden bijgehouden. Daardoor is dweilen en stofzuigen met de hand minder vaak nodig én veel makkelijker.

● Moeilijk bereikbare plaatsen: robotstofzuigers met een dweilfunctie zijn compact van formaat. Ze zijn maar een paar centimeter hoog. Daardoor kunnen ze ook de moeilijk bereikbare plekjes bereiken. Zoals het stof onder het bed of het vuil onder de televisiekast. Niet alleen wordt het vuil opgezogen, maar de vloer wordt ook gedweild.

● Aansturen via app of stem: heb je een pak suiker laten vallen of heeft de pup een plasje gedaan in de keuken? Een robotstofzuiger met app ruimt de rommel voor je op. Jij kunt dus doorgaan met waar je mee bezig was. De beste slimme robots kunnen zelfs namen van voorwerpen en locaties onthouden. Ook reageren ze op stemcommando's.

● Geheugen: deze slimme robots zijn tevens voorzien van een geheugen. Dit wordt ook wel mapping technologie genoemd. Dit betekent dat de robot de indeling van je huis in kaart brengt. Dat doet de stofzuiger met behulp van ingebouwde camera's en slimme sensortechnologie. De verschillende gebieden worden onthouden met behulp van zijn geheugenbank. Daardoor kun je de ruimtes van jouw woning via de app indelen en een naam geven. Door obstakeldetectie onthoudt de robot zelfs waar jouw meubels staan.

Dit zijn de beste robotstofzuigers met app en dweil

Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Ben je op zoek naar een robot stofzuiger die je kunt bedienen via een applicatie op je telefoon? Dit zijn de beste slimme stofzuigers met dweilfunctie en app van dit moment. Ze zijn voorzien van allerlei handige specificaties. Zoals een lange accuduur, 3D mapping voor nauwkeurige reiniging en een obstakeldetectie.

Fysk HR101
Een robot die kan vegen, stofzuigen en dweilen. Je bedient de stofzuiger en dweil in één via de app. Het apparaat heeft een ruime vuilcontainer en watertank van 250 en 200 milliliter. Via de app heb je de keuze uit verschillende instellingen voor stofzuigen en dweilen. Deze Fysk stofzuiger met app en dweil kun je tevens met de stem bedienen via Google of Alexa.

Neabot Neakasa 3

Een krachtige robotstofzuiger die je eenvoudig via een app op jouw telefoon kunt bedienen. De robot is voorzien van navigatie en kan tevens dweilen. Geef jouw robot een opdracht via de app. Hij keert zelfstandig terug naar het oplaadstation als de taak is volbracht. Daarnaast heeft de Neabot Neakasa 3 robot met app een indrukwekkende accuduur van 120 minuten.

Terug naar blog